Focus op service

Voor iedere klant zoeken wij een passende oplossing!
“tevreden klanten geven ons bestaansrecht” - Daar mag u ons op aanspreken.

Onze diensten

Bewegwijzering

Zoals binnen- en buitenbewegwijzering, onderhoud, pictogrammen, NEN- en ISO normen, RVV verkeersborden, DOR borden, flespalen en toebehoren

Graveertechniek

Zoals industrieel graveer en freeswerk, graveerwerk voor de installatiebranche, naamplaatjes voor bewoners

Belettering

Waaronder: carwrapping, auto- en vrachtautobelettering, raamteksten, full color logo's, stickers (full color-, magneet- & domingstickers), folieën (inkijkwerend, zonwerend, inbraakwerend & decoratiefolie).

Buitenreclame

Met onder andere: Frees- en doosletters, reclameborden, lichtreclame, spandoeken, vlaggen, reclamezuilen en portalen.

Bedrijfskleding

Zoals: Werkkleding, representatiekleding en veiligheidskleding.

Relaties en promoties

Bestaande uit onder meer: Relatiegeschenken, promotie-artikelen en ICT-producten.
Image

Altijd scherp op de prijs

Door zuinig met materiaal om te gaan en zoveel mogelijk te hergebruiken, kunnen we ervoor zorgen dat u minder kosten hebt en meer uit uw reeds bestaande producten kan halen.

omdat het ook verantwoord kan

Voor bestaande reclame-uitingen en bewegwijzering bij onze klanten is het verlengen van de gebruiksduur ons uitgangspunt.
Niet vervangen maar hergebruik/aanpassen aan veranderende omstandigheden is ons motto waardoor energie en grondstoffen gespaard worden.
Veel basismaterialen die wij gebruiken worden in handelsmaten geleverd en daarmee combineren wij zo optimaal mogelijk om restafval tot een minimum te beperken. Afval dat toch ontstaat wordt strikt gescheiden verzameld en verantwoord afgevoerd.
Image
Bedrijfskleding en relatiegeschenken die wij leveren komen uitsluitend van fabrikanten die de veiligheid en verantwoordde arbeidsomstandigheden in hun productieketens hebben gewaarborgd. Leveranciers van bedrijfskleding dienen tevens het ‘Accord on Building and Fire Safety in Bangladesh’ te hebben ondertekend.

Wij hebben “omdat het ook verantwoord kan“ als motto. Ons kantoor/woonhuis en werkplaats zijn voorzien van het maximaal aantal mogelijke zonnepanelen, hierdoor wekken wij 70% van onze energiebehoefte verantwoord op en reduceren onze footprint.
De meeste kilometers rijden wij in onze plug in hybride auto met een Co2 uitstoot van slechts 27 gr/km. Zodra de actieradius van een 100% elektrische bestelauto dit mogelijk maakt zal onze bestelauto vervangen worden door deze 100% elektrische variant.
We zijn VCA gecertificeerd

Wij zijn VCA gecertificeerd

Bechtold Reclame is VCA gecertificeerd. Dit betekent dat we voldoen aan de veiligheidsnormen die gesteld zijn door VCA. Veiligheid heeft altijd onze hoogste prioriteit, zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten en hun eigendommen.

Om ons VCA-certificaat te verkrijgen hebben we een uitgebreid auditproces ondergaan, waarbij onze veiligheidsprocedures, -praktijken en -protocollen grondig zijn beoordeeld. Door dit proces zijn we in staat geweest onze veiligheidsprocessen verder te verbeteren en onze klanten nog beter te dienen.

Ons Portfolio

Over Ons

In 1991 hebben Wim en Magaret Bechtold "Handelsonderneming Bechtold" opgericht. De omschrijving van de activiteiten was “Handelsonderneming in reclamedragers, beletteringen, promo-, en bedrijfskleding”, maar al snel werd er gesproken over "Bechtold Reclame" als handelsnaam want mensen hadden het over: “Bechtold? ooh van de Reclame”..
Al snel werd de handelsnaam veranderd in Bechtold Reclame, omdat klanten het bedrijf zo noemden. Een familiebedrijf waarbij Wim verantwoordelijk was voor de verkoop en Magaret voor de administratie.

Kort na de oprichting van het bedrijf werd het graveren van belettering aan het dienstenpakket toegevoegd. Wim had (als kind uit de jaren ‘40) een hekel aan dingen weggooien en ontwikkelde daarom diensten waarbij reclamedragers en bewegwijzering werden opgeknapt in plaats van vervangen, om zo de duurzaamheid te bevorderen.
Zo zit duurzaamheid vanaf het begin in het DNA van Bechtold Reclame.

Image

Sinds het overlijden van Wim in 2012 zetten Magaret en haar man Michel de ontwikkeling van de diensten voort en investeren ze in langdurige relaties. Het doel is om te allen tijde de kwaliteit van de diensten te waarborgen. Sinds de oprichting van Bechtold Reclame zijn er vele projecten uitgevoerd, altijd met als doel een tevreden klant. Alleen "een tevreden klant geeft immers het bestaansrecht van de onderneming weer". 

Kunnen wij U helpen?

U mag ons altijd bellen, telefoonnummer: 073-6410819, maar u kunt ons ook mailen via het contactformulier:

Bechtold Reclame is onderdeel van Handelsonderneming Bechtold.
Opgericht in 1991 zal de focus altijd gericht blijven op persoonlijke service en innovaties op het gebied van onderhoud en aanschaf van o.m. bewegwijzering, graveertechniek, belettering, buitenreclame, bedrijfskleding en relatiegeschenken.

Onze missie blijft onveranderd; “tevreden klanten geven ons bestaansrecht”.
Daar mag u ons op aanspreken.

Bechtold Reclame
Postbus 2488
5202 CL 's-Hertogenbosch

E-mail: info @ bechtoldreclame.nl
Tel: 073-6410819
Mobiel: 06-33883593

KvK nr: 53420519
BTW nr: NL850873988B01

Image